INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Alarmă la Barcelona » Unul dintre cei mai importanți jucători poate ajunge sub comanda lui Guardiola: "Ar fi o onoare să lucrez cu el"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 13:18

Sergio Busquets, 27 de ani, este unul dintre cei mai importanți jucători ai Barcelonei, fiind nelipsit din prima echipă.

Într-un interviu, Busquets a vorbit despre o posibilă plecare de la Barcelona și spune că doar două persoane l-ar putea face să plece de la formația catalană.

"Eu îmi doresc să rămîn mulți ani la Barcelona și la fel vrea și conducerea echipei. Nu se pune problema de bani.

Dacă s-ar pune problema să plec, două persoane m-ar convinge să fac asta: soția mea și Pep Guardiola. Soția mea este din Barcelona și nu cred că mi-ar cere să renunț la această echipă.

Lui Guardiola îi datorez totul. Ar fi o onoare să lucrez cu el. El știe că Barcelona este clubul meu și că nu cred că îmi va zice să vin la City cu el", a declarat Busquets, potrivit Mundo Deportivo.

"Fără Busquets, Barcelona și Spania nu ar fi avut asemenea rezultate" Xavi

Guardiola va antrena din vară la Manchester City și ar putea încerca să îl aducă pe spaniol în Premier League.

 "Dacă m-aș naște din nou, aș vrea să fiu Busquets" Luis Enrique, antrenor Barcelona

50.000.000 €este cota lui Busquets, potrivit transfermarkt.de

Relație apropiată cu Guardiola

În 2008, cînd Pep a fost numit antrenor la Barcelona, i-a promovat la prima echipă pe Busquets și Pedro, jucători pe care i-a pregătit la echipa secundă.

Mijlocașul defensiv a intrat imediat în primul "11" al catalanilor, iar Guardiola a sacrificat jucători importanți, precum Yaya Toure și Seydou Keita.

365 de meciuri are Busquets la Barcelona

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
sumred
sumred  •  09 Februarie 2016, 14:32

Cum sa plece un jucator de baza de la Barcelona la orice alta echipa? Niciodata! Unde sa se duca ca sa fie un pas in fata? Nicaieri, nici o echipa nu este de nivelul Barcelonei, sa fim seriosi. Poate pe un salariu dublu, triplu ca altfel nici gand.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Februarie 2016, 13:51

Lasati Barcelona, vrem cu Sumudica...... Azi e norma de 5 articole, hai ca 2 au aparut deja........

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  09 Februarie 2016, 13:47

aiureli de presă...l-ați transferat deja pe Neymar la Real,acum incepeți cu altul...nu pleacă nimeni! vreți să vă și desenez? :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează