INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER

"Alerg ca un nebun!" » Alcool și energizante înaintea meciurilor! Cum arată meniul zilnic al unui supergolgeter din Europa!

Jamie Vardy, foto: Guliver/gettyimages
Jamie Vardy, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat joi, 29 septembrie 2016 10:44

Britanicul Jamie Vardy, revelaţia din sezonul trecut de Premier League, a dezvăluit meniul obişnuit din ziua unui meci: 250ml vin de Porto, 3 doze de Red Bull, un expresso dublu şi o omletă cu şuncă şi brânză!

Autor a 24 de goluri pentru Leicester în sezonul trecut, Vardy spune că obiceiul a venit chiar la începutul stagiunii precedente, când a băut o jumătate de sticlă de vin înaintea primei partide, cu Sunderland, când a reuşit să şi marcheze.

"Nu ştiu exact de unde a pornit treaba asta, dar am decis să beau vin înaintea fiecărui meci din sezon. Nu sunt o fire superstiţioasă, dar din momentul în care am reuşit să înscriu contra lui Sunderland, nu am vrut să mai schimb nimic.

Umplu cu vin de Porto o jumătate de sticlă Lucozade de 500ml şi îl beau în timp ce mă uit la televizor. Are gust de Ribena şi mă ajută să adorm mai uşor înaintea unui meci", a spus Vardy în autobiografia sa, "From Nowhere, My Story", conform The Independent.

Pe lângă asta, jucătorul lui Leicester consumă şi trei energizante înainte de fiecare partidă de campionat. Prima doză de Red Bull după ce se trezeşte, a doua la 11:30, imediat după ce a servit sandwich-ul, iar ultima, la antrenamentul premergător meciului, lăsând puţin şi pentru vestiar.

"Deci 3 doze de Red Bull, un espresso dublu şi o omletă cu şuncă şi brânză mă fac să alerg ca un nebun în ziua meciului", a adăugat atacantul.

4 goluriîn 11 partide a reuşit Vardy pentru naţionala Angliei, fiind cotat la 20 de milioane de euro de site-ul transfermarkt.com

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  30 Septembrie 2016, 11:15

Cat o fi promit pentru reclama asta??? (vin de Porto, doza RedBull)

endervisa
endervisa  •  29 Septembrie 2016, 19:22
Postat de bakunin pe 29 Septembrie 2016, 16:45

***

cum nu toti stelistii sunt pro.sti dar toti pro.sti.i sunt stelisti...

659493317518789
Mihai Coman  •  29 Septembrie 2016, 17:59

Dupa atatea stimulante poti sa alergi ca un nebun si sa mori ca un prost...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close