INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PEDEAPSĂ

Alexis Sanchez, condamnat la 16 luni de închisoare » Ce înțelegere a făcut fotbalistul lui United

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 16:42

Alexis Sanchez (29 de ani ) a fost condamnat la 16 luni de închisoare cu suspendare pentru fraudă fiscală în valoare de un milion de euro, faptă comisă când evolua pentru FC Barcelona, în sezonul 2012-2013.

Sanchez a căzut la o înțelegere prin care trebuie să restituie banii, plus dobânda corespunzătoare, și să recunoască fapta comisă. Alexis a falsificat vânzarea drepturilor de imagine prin intermediul unei companii străine, dintr-un paradis fiscal, în perioada în care evolua în La Liga, pentru Barcelona.

Noul "diavol roșu" a recunoscut asta într-o ședință a procesului, ținută pe 16 ianuarie 2017. Chilianul are la dispoziție 2 ani de zile pentru a achita paguba, altfel riscă întemnițarea.

Sanchez s-a transferat în această iarnă de la Arsenal la Manchester United, într-un schimb care l-a mai implicat pe Henrikh Mkhitaryan.

Alexis nu este primul nume important bănuit de fraudă fiscală. Câștigătorii ultimelor 10 Baloane de Aur, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, au fost la rândul lor acuzați:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  07 Februarie 2018, 19:27

Legile sunt pentru fraieri oriunde in lume

Vezi toate comentariile (1)
Comentează