INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Alexis Sanchez este tot mai aproape de plecare! Ce ofertă de ultim moment a primit Arsenal pentru chilian

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 22:37

Atacantul lui Arsenal Londra, Alexis Sanchez ar putea părăsi formația londoneză în iarnă, fiind dorit de mai multe formații din Europa.

Potrivit publicației spaniole Don Balon, AC Milan se pregătește să îi ofere lui Arsenal 85 de milioane de euro pentru Sanchez. Sud-africanul nu este străin de fotbalul italian, el mai evoluând în Serie A în perioada 2008-2011 în tricoul lui Udinese. Aceeași sursă mai notează că nici Manchester City și PSG nu au renunțat la ideea de a-l transfera pe internaționalul chilian, urmând să pregătească în iarnă oferte similare milanezilor. În cazul în care se va concretiza una din aceste propuneri, Arsenal va realiza o super afacere, "tunarii" achiziționându-l în iulie 2014 de la FC Barcelona pentru 42,5 milioane de euro.

În vârstă de 28 de ani, Sanchez se află în ultimul an de contract cu gruparea londoneză. În vară, internaționalul chilian a fost aproape să ajungă la Manchester City, fiind dorit insistent de tehnicianul "cetățenilor", Pep Guardiola, însă mutarea nu s-a concretizat din cauza faptului că jucătorul lui AS Monaco, Thomas Lemar nu a mai ajuns pe Emirates Stadium, internaționalul francez fiind considerat de Arsene Wenger cel mai potrivit să suplinească absența lui Sanchez.

7 partidea bifat în acest sezon chilianul în tricoul lui Arsenal, chilianul reușind un gol și 2 pase de gol

38 de goluriîn 115 partide a marcat Sanchez pentru naționala statului Chile, pentru care a debutat în 2006

Surse: express.co.ukbesoccer.comgoal.comgsp.ro

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  02 Octombrie 2017, 09:33
Postat de Bobi Savoiu pe 02 Octombrie 2017, 00:28

Nu, e doar o mica scapare.. De fapt, Alexis Sanchez ar avea origini australiene, fiind nascut undeva intr-un satuc in nordul Elvetiei, langa granita cu Tailanda.

Tare

1937656256491320
Bobi Savoiu  •  02 Octombrie 2017, 00:28

Nu, e doar o mica scapare.. De fapt, Alexis Sanchez ar avea origini australiene, fiind nascut undeva intr-un satuc in nordul Elvetiei, langa granita cu Tailanda.

1683573298382674
Adrian Iorga  •  01 Octombrie 2017, 23:02

Sud-africanul?!? Sunteti de tot rasul....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează