INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Alexis Sanchez îi spune adio lui Arsenal » Care sunt motivele plecării și unde este dorit chilianul

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 01 martie 2017 15:44

Alexis Sanchez, 28 de ani, este hotărât să părăsească Arsenal în perioada de transferuri din această vară, anunță Daily Star. Fostul jucător al Barcelonei plănuiește o revenire în Spania, Sevilla fiind prima opțiune pentru internaționalul chilian.

În ciuda prestației bune avute sub conducerea lui Arsene Wenger, Sanchez este nemulțumit de lipsa performanței atât pe plan intern, cât mai ales în competițiile europene. Se pare că înfrângerea usturătoare în fața lui Bayern, de pe Allianz Arena, a fost picătura care a umplut paharul pentru chilian, acesta anunțându-și colegii că va pleca de pe Emirates după trei sezoane petrecute în tricoul "tunarilor".

140.000£ este salariul săptămânal al lui Sanchez la Arsenal, acesta dorind inițial o mărire la cel puțin 200.000£ pentru a rămâne pe Emirates

Arsenal este nevoită să-l vândă pe Sanchez, alfel riscă să-l piardă gratis anul viitor. Alexis e dorit de Atletico Madrid, Sevilla, PSG, Juventus și Chelsea.

20 de goluri în 34 de partideîn toate competițiile a reușit în acest sezon Sanchez, cel care în carieră a trecut pe la Cobreloa, Udinese, Colo-Colo, River Plate și Barcelona

De asemenea, Sanchez ar putea urma exemplul lui Hernanes, Soriano, Witsel, Pato sau Oscar, optând pentru un transfer bănos în China. Totuși, cea mai probabilă destinație pentru chilian este Sevilla, acolo unde s-ar putea reîntâlni cu Jorge Sampaoli, tehnician cu care a colaborat și la națională.

35.000.000€este clauza de reziliere pentru Alexis

surse: metro.co.uk, dailystar.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
luker
luker  •  01 Martie 2017, 17:04

Pai si dau spaniolii asa salariu mare?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează