INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - BENEVENTO 0-1

Alin Toșca l-a scos din minți pe Gattuso: "Arătăm ca o trupă muzicală! Parcă îi gâdilăm pe adversari"

FOTO: Guliver/GettyImages +4   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 10:45

AC Milan s-a făcut de râs cu o echipă ca și retrogradată, Benevento, scor 0-1, iar antrenorul și-a cerut scuze tifosilor: ”Nu am avut suflet și ambiție, dar principalul vinovat sunt eu”. Toșca a jucat excelent la învingători.

După ce Benevento i-a stricat debutul la Milan, cu un final de coșmar și un gol egalizator marcat de portarul Brignoli cucapul, la ultima fază (2-2), tot Cenușăreasa Seriei A l-a umilit pe Gattuso și în retur. 0-1 și victorie istorică sâmbătă pe San Siro, prima în deplasare în elita fotbalului italian pentru echipa lui Toșca și De Zerbi!

"Mi-e rușine de înnebunesc"

"Am fost ca o caricatură. Echipa a părut o bandă muzicală. Fără suflet și ambiție. Mi-e rușine de înnebunesc și le cer scuze tifosilor, însă principalul responsabil eu sunt. Am văzut în teren mișcări aleatorii, nici măcar la antrenament nu pățesc așa ceva. Trebuie să ne respectăm adversarii, nu să-i gâdilăm", s-a revoltat Gattuso. Iemmello le-a dat lovitura de grație rossonerilor, care n-au fost în stare nici să egaleze, deși au avut și un om în plus din minutul 80 (eliminat Diabaté, înlocuitorul lui Iemmello, pentru două cartonașe primite în 6 minute).

Toșca, 7 în Gazzetta

Defensiva ultimei clasate, încă neretrogradate matematic, a fost la înălțime, iar Alin Toșca printre remarcați. "Cutrone și Andre Silva au încercat să se încrucișeze, dar asta nu l-a preocupat prea tare pe român. Eficient la marcajul amândurora, a închis zona cu ajutorul lui Djimsiti", l-a caracterizat Gazzetta dello Sport. Nota 7! 

1punct câștigase "afară" Benevento în Serie A până la vizita de sâmbătă, pe San Siro, cel din remiza (1-1) cu Sassuolo

4puncte din 6 posibile i-a luat "lanterna roșie" lui Milan în acest campionat. La Benevento, în tur, a fost 2-2

6etape la rând fără victorie, cu doar 4 puncte câștigate, are trupa lui Gattuso, după o serie de 8 victorii și 2 egaluri

"Gluma proastă a Europei a scris istorie la Milano. Le-am spus jucătorilor mei că dacă alții ne-au băgat deja în sicriu să aibă grijă ne închidă bine"Roberto De Zerbi, antrenor Benevento

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
kyil
kyil  •  23 Aprilie 2018, 00:17

cum l-au dat afara pe tosca, cei de la betis se bat pentru champions league si voi il vreti in nationala? ati uitat ce sanie l-a facut aguero in meciul city ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

e.moti.on
e.moti.on  •  22 Aprilie 2018, 14:00
Postat de dinamo_fan pe 22 Aprilie 2018, 13:46

poate avem noroc si se trezeste si Tosca asta. am avea nevoie de el..nu sa jucam pana al 40 de ani cu Sapunaru si Grigore.

duteee baaa cu tosca ala tau cu tot , pana atunci creste grigore

dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 Aprilie 2018, 13:46

poate avem noroc si se trezeste si Tosca asta. am avea nevoie de el..nu sa jucam pana al 40 de ani cu Sapunaru si Grigore.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează