INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Alt transfer "galactic"! Real Madrid vrea să plătească 42 de milioane pentru un fundaş

Foto:Reuters
Foto:Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 18:41

În această iarnă, Real Madrid i-a transferat pe Martin Odegaard (Stromsgodset) şi Lucas Silva (Cruzeiro ) şi încearcă să mai dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor.

Oficialii celor de la Real Madrid vor să-l transfere pe fundaşul francez Aymeric Laporte, legitimat la Athletic Bilbao, potrivit ziarului Marca.

Cei de la Real ar fi dispuşi să plătească 42 de milioane de euro, clauza de reziliere a lui Laporte!

Una din cheile tranzacţiei poate fi mijlocaşul Asier Illarramendi, jucător dorit de Bilbao. Adus pentru 30 de milioane de euro, în 2013, de la rivala lui Athletic, Real Sociedad, mijlocaşul de 24 de ani nu intră în vederile lui Carlo Ancelotti, iar madrilenii vor să facă un schimb între cei doi.

În acest moment, Real se bazează pe trei fundaşi centrali, Sergio Ramos, Pepe şi Raphael Varane, iar Florentino Perez vrea să creeze un cuplu de fundaşi de centrali de viitor, Laporte - Varane.

15 milioane de euro este cota lui Laporte conform transfermarkt.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gerdevil
gerdevil  •  27 Ianuarie 2015, 07:31

Laporte e un fundas bun dar 42 de milioane e mult prea mult. Asa cum nici Bale nu valora 100. Probabil ca atunci cand apare interesul unei echipe mari clubul la care e legitimat jucatorul "umfla" pretul. Nu e nimic rau in asta , dar nu as da pe el 42 de milioane. Si nici o suma de bani + Illaramendi care e cel mai tanar mijlocas central al Realului, daca nu il luam in calcul pe Silva. Mai degraba ar juca tot cu cei trei pana la finalul anului si ar avea o rezerva de la a doua echipa. Real are tineret bun.

the_kingpin
the_kingpin  •  26 Ianuarie 2015, 21:57

cand am citit articolul m am gandit ca e vorba despre Inigo Martinez de la Sociedad

adam.weishaupt
adam.weishaupt  •  26 Ianuarie 2015, 20:11

unii fac risipa de bani ...si cezarica n-are ce manca...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează