INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

"Am crezut că glumește!" » Ce i-a propus iubita lui Andy Carroll: "Nu vrei să spargem bolul ăla de sticlă?!"

Foto: Reuters +6   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2016 21:01

Atacantul Andy Carroll a reușit să-și oprească la timp iubita din a vinde mingea cu care vârful lui West Ham a marcat un hattrick în urmă cu câteva săptămâni în poarta lui Arsenal, scor 3-3.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de fotbalistul de 27 de ani, care a marcat în acest sezon 9 goluri pentru West Ham.

"Personal, aceasta este cea mai importantă performanță a mea în acest sezon. După ce am primit mingea am plasat-o într-un bol de sticlă pe care l-am închis în condiții de siguranță. Nimeni nu se putea atinge de minge.

Iubita mea mi-a cerut voie în urmă cu câteva zile să pună pe internet mingea și să o vândă. Am crezut că glumește. Acea minge înseamnă enorm pentru mine", a declarat Andy Carroll, atacantul care a trecut și pe la Liverpool.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  15 Mai 2016, 01:32

A inceput sa vanda din casa disperata )))))

avetinevoiedegramatica
avetinevoiedegramatica  •  15 Mai 2016, 01:28

Tare articol. Vreau sa imi fac abonament pe viata la Ghesepe. Profesionalism, domle, nu asa.....Hartie igienica este un superlativ pentru voi////

Vezi toate comentariile (2)
Comentează