INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Amenință că se retrage din naționala Angliei: "Nu vreau să fiu un bun turist, mai bine las locul unui jucător tânăr"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 14:24

James Milner, 30 de ani, a declarat pentru The Sun că se gândește serios să nu mai vină la națională. Mijlocașul lui Liverpool e nemulțumit pentru că Roy Hodgson nu prea mai contează pe el.

"Nu vreau să mă plimb doar și să nu contribui cu adevărat la meciurile Angliei, nu vreau să fiu un bun turist. Vreau să ajut, iar dacă selecționerul crede că pot avea un rol important de jucat, super!

57 de selecțiiare Milner pentru Anglia

Dacă nu, ar fi mai bine să fac un pas înapoi și să îi las pe cei tineri să călătorească alături de națională. Am participat la 4 turnee finale, am căpătat multă experiență și pot ajuta. Dar dacă nu sunt important mai bine las un puști să vină la lot, să învețe și să călătorească".

Milner spune că va discuta cu selecționerul: "O să vorbesc cu antrenorul ca să văd ce rol îmi pregătește. Dacă voi fi mai puțin important, atunci ar fi mai bine să las un jucător mai tânăr să facă pasul la națională".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1745flo
1745flo  •  28 Martie 2016, 19:01
Postat de chronic pe 28 Martie 2016, 15:17

Asta are DOAR 30 de ani si joaca la Liverpool. Mutu are 100 de ani si joaca la echipa în insolventa si care face fapte de coruptie

Nici Marica nu e departe, are tot 100 de ani si joaca la echipa infractorului puscarias, cel care cumpara meciurile cu sacose sau, dupa caz, valize cu bani!

ottonelu
ottonelu  •  28 Martie 2016, 18:28

Decat sa public asa articole jenante, mai bine "amenint" ca nu le mai citesc, ***! Lasa locul alora mai batrani. SPDT Nu stii ce inseamna SPDT? Cauta pe goagal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ottonelu
ottonelu  •  28 Martie 2016, 18:20

La fel ii dorim și mamei tale, ziaristule, sa se retragă, de vreme ce nu-i scrii numele in titlul articolului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează