INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Americanii îl fac praf pe Florentino Perez: "A transformat-o pe Real Madrid într-un Disneyland" » De ce cred că a fost adus Zidane

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 15 februarie 2018 13:42

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, este acuzat că a transformat clubul spaniol într-un "Disneyland sportiv". 

Potrivit jurnalistului celor de la New York Times, Rory Smith, care a analizat într-un editorial al său cel de-al doilea mandat al lui Perez la Real Madrid, Campioana Europei a devenit un paradis Panglossian, adică un paradis marcat de optimism excesiv.

Deşi recunoaşte ca gruparea de pe Santiago Bernabeu a "funcţionat spectaculos" în special prin cele trei trofee Champions League câştigate în decursul a patru ani, Smith critică modul de alcătuire a echipei, care în opinia sa a fost "prea încărcată ofensiv, prea subţire", dar şi desemnarea lui Zinedine Zidane ca antrenor, despre care spune că a fost adus doar pentru a aplauda deciziile lui Florentino Perez.

De altfel, jurnalistul american consideră că oricine critică modul de gândire al preşedintelui Campioanei Europei este catalogat "anti-madrilista".

În privința acestui sezon, Smith îl califică drept unul "anormal", evidenţiind faptul că echipa pregătită de Zinedine Zidane ocupă doar locul 4 în LaLiga, având 17 de puncte în spatele Barcelonei. Ziaristul aminteşte si declaraţia purtătorului de cuvânt al Asociației Partenerilor Real Madrid (SRM), o parte din cei 100.000 de proprietari membri ai clubului, care a spus că acest sezon este "cel mai slab din istoria madrilenilor".

sursa: as.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
respect2014
respect2014  •  15 Februarie 2018, 19:54

Tare de tot analistu lu peste prajit asta :)) Trei UCL in 4 ani. "Putin, foarte putin" :))

andrei.33
andrei.33  •  15 Februarie 2018, 17:08

Rory Smith nu se pricepe la fotbal.

mosvasile
mosvasile  •  15 Februarie 2018, 14:58

Pe waspi, ii doare in bsseball de soccer-cum zic ei fotbalului european,pentru al deosebi de tranteala aia a lor,numita fotbal american-aflat cam pe locul 20 in preferintele lor!Poate doar prin California si Texas-state cu hispanici-sa ii intereseze!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează