INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Ancelotti, mesaj dur către rivali după Supercupa Germaniei: "Nu doar asta contează" » Glume cu jucătorii săi: "Nu îmi plac gusturile lor"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2017 14:13

Bayern a câștigat Supercupa Germaniei, în fața celor de la Borussia Dortmund. După 120 de minute, scorul a fost 2-2, iar Bayern s-a impus scor 7-6 după penalty-uri.

După a doua Supercupă luată, Carlo Ancelotti i-a înțepat pe rivali: "Fotbalul nu înseamnă numai fizic, mai conteză caracterul și calitatea. În meciurile importante, Bayern se impune".

Când în joc e un trofeu, Bayern uită de toate problemele. Lasă în spate dezastrele din amicalele verii, numai un succes în 6 meciuri, accidentările grămadă, Boateng, Robben, James, Thiago, Alaba și Bernat, și umple vitrina cu încă o cupă. "Când o pierz e trofeu mare, dacă îl câștigi e neînsemnat", spunea Guardiola, mereu după eșecurile din Supercupa Germaniei. Ancelotti l-a luat însă pe al doilea, după penaltyurile cu Dortmund.

Gol validat de VAR

N-a contat că bavarezii au alergat tot timpul după egalare, pe care au obținut-o norocos în final, datorită unui autogol comic, Piszczek-Bürki. Nici că Borussia s-a plâns de ofsaidul la Kimmich la prima reușită a lui Lewa (VAR-ul aflat la Koln a decis gol valabil, impresie confirmată de reluările Eurosport).

"Din ce-am auzit, a fost ofsaid clar la primul gol al lui Bayern. Dar n-avem ce face, n-am văzut nicio reluare" Nuri Șahin, mijlocaș Dortmund

"Fotbalul nu e doar fizic, mai contrează caracterul și calitatea. Iar Bayern e acolo când trebuie. Jucătorii mei sărbătoresc cu muzica dată la maximum. Nu-mi plac gusturile lor", a declarat Ancelotti, după al treilea trofeu cucerit în Germania. 

3 lovituri de departajare s-au ratat sâmbătă, în meciul de la Dortmund. Kimmich, respectiv Rode și Bartra

19trofee are în cariera de antrenor Ancelotti în cinci țări, cu Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid și Bayern 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
larrycdv
larrycdv  •  06 August 2017, 16:10

Pt. a vă lumina și pe d-voastră d-le Scorpie ; în Supercupa Germaniei, nu au loc prelungiri, după timpul regulamentar de joc se execută, direct, lovituri de departajare!...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează