INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Ancelotti refuză tot » Ce decizie a luat italianul după demiterea de la Bayern

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2017 09:23

Carlo Ancelotti nu a acceptat nicio ofertă, după demiterea de la Bayern, pentru că nu vrea să preia echipe în timpul sezonului. I-a antrenat însă pe copiii creștini, musumani și evrei la Ierusalim.

Tehnicianul italian nu îi pândește scaunul lui Montella, de la AC Milan, nici nu așteaptă vreun alt loc liber. Carlo Ancelotti ia o pauză după ce-a fost dat afară de Bayern. Și întrucât campioana Germaniei continuă să-i achite salariul până în vară, italianul de 58 de ani a intrat în vacanță: "În următoarele 10 luni doar mă odihnesc, deci nu voi pregăti o altă echipă".

Oricum, Ancelotti n-are obiceiul să preia o formație în timpul sezonului și nu vrea să deschidă mai tare rana provocată de despărțirea de bavarezi. Ca să uite mai ușor, a acceptat invitația unui ONG, "Assist for peace", de a merge la Ierusalim pentru o acțiune umanitară. Patriarhatul armean a organizat o întâlnire între copiii creștini, musulmani și evrei din Orașul Sfânt, pe care Carlo i-a și antrenat. "Mai bine tac și zic numai că sunt bucuros că mă aflu aici. Am ținut mult să respect promisiunea. Copiii sunt viitorul nostru", a spus Ancelotti. 

12.000.000 €va lua Ancelotti de la Bayern pentru cele 10 luni rămase din al doilea sezon de contract

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează