INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ancelotti s-ar putea întoarce la vară în Premier League: o grupare de top îl consideră pe italian prima opțiune

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 23:00

Italianul Carlo Ancelotti ar putea fi numit în funcția de antrenor al echipei Arsenal Londra.

Potrivit publicației Evening Standard, Ancelotti este primul vizat să îl înlocuiască pe Arsene Wenger, în cazul în care francezul va părăsi gruparea londoneză în această vară. Aceeași sursă susține că viitorul lui Wenger pe banca tehnică a lui Arsenal depinde de rezultatele pe care echipa le va obține în această primăvară în cele trei competiții în care este angrenată: Premier League, Europa League și Cupa Ligii Angliei.

În vârstă de 68 de ani, Arsene Wenger a fost numit în funcția de antrenor a lui Arsenal la 1 octombrie 1996. Francezul mai are contract cu londonezii până în vară anului 2019.

Fanii lui Arsenal i-au cerut din nou demisia lui Wenger, duminică, după ce echipa lor favorită a fost învinsă cu scorul de 4-2 de formația de ligă a doua, Nottingham Forrest și implicit eliminată din Cupa Angliei.

Carlo Ancelotti este liber de contract de la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut, când a fost demis de la conducerea tehnică a lui Bayern Munchen. Antrenorul italian în vârstă de 58 de ani are o experiență mare în fotbalul european, el pregătind printre altele echipele Juventus, Milan, Chelsea, Paris Saint-Germain, Real Madrid sau Bayern Munchen.

3 Ligi ale Campionilor a cucerit Ancelotti că antrenor: AC Milan (2002–2003, 2006–2007) și Real Madrid (2013–2014)

17 trofee a câștigat Arsenal cu Wenger antrenor: 3 campionate, 7 Cupe ale Angliei și 7 Supercupe

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează