INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

OFICIAL » Ancelotti pleacă de la Real Madrid! Se va opera: "Cei doi ani pe Bernabeu au fost foarte duri!"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 21:23

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a discutat azi cu Ancelotti și a decis să renunțe la serviciile antrenorului italian. 

"Am decis să renunțăm la colaborarea cu antrenorul Carlo Ancelotti. A fost o decizie dificilă. Nu am venit aici la Real Madrid să luăm decizii ușoare, ci pe cele care credem că sînt cele mai bune pentru cea mai bună echipă din lume. Carlo face parte din istoria noastră, este antrenorul care ne-a adus a zecea Ligă. E momentul să dăm un nou impuls care să ne permită cîștigarea de titluri într-o nouă etapă. Îi mulțumesc pentru munca sa din acești doi ani, îi transmit că aceasta rămîne casa sa. Săptămîna viitoare vom ști numele noului antrenor al lui Real Madrid. Nu le-am transmis încă jucătorilor decizia", a declarat Perez.

Se operează

Ancelotti a dezvăluit în această dimineață că va fi nevoit să se opereze în perioada imediat următoare și încă nu știe care va fi viitorul său.

"Dacă voi fi dat afară de la Real Madrid, voi lua pauză un an (n.r. declarația a fost făcută înainte de discuția cu Perez). Asta și pentru că am un motiv destul de serios. Voi fi nevoit să mă operez din cauza stenozei cervicale de care sufăr. Îmi afectează mîinile de ceva timp și dacă mai trece timpul va ajunge și la picioare, așa că trebuie să mă operez. Voi suferi intervenția în Vancouver, Canada, unde am deja casa și soția. Mă voi odihni, pentru că cei 2 ani la Real Madrid au fost foarte duri", a declarat Ancelotti pentru Il giornale.

Ancelotti, 55 de ani, a cucerit în 2014 al zecelea trofeu al Ligii Campionilor cu Real Madrid, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor și Cupa Spaniei. Sezonul acesta n-a luat nici un trofeu cu gruparea merengue.

Stenoza cervicală este o boală degenerativă a coloanei vertebrale care implica modificări artritice ale oaselor, articulațiilor și ligamentelor. Produce postura spastică, amorțeli în membrele superioare și chiar deficite motorii la toate membrele (tetrapareză).

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
submarina
submarina  •  26 Mai 2015, 18:05

la 55 de ani parca arata mai in varsta...

juve30titluri
juve30titluri  •  26 Mai 2015, 08:53

Ancelotti nu e un antrenor care sa câștige titluri de campion. In 16 ani de când antrenează la nivel înalt a castigat numai 3 titluri de campion. (0 cu Juve in 2 ani, 1 cu Milan in 8 ani, 1 cu Chelsea in 2 ani, 1 cu PSG in 2 ani, 0 cu Real Madrid in 2 ani). Prin comparație Conte a castigat 3 titluri in 3 ani. A castigat 3 Ligi ale campionilor din care 2 cu noroc (una la penalty când era la Milan si aia de anul trecut cu gol in min. 94). E un antrenor umflat si la propriu si la figurat.

barca_tripleta
barca_tripleta  •  26 Mai 2015, 07:15

Sunt fan Barcelona, dar tot respectul pentru Ancelotti si pentru jucatorii lu Real, a fost o lupta frumoasa anul asta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează