INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLĂROIU DEMIS DE LA AL HILAL

Andone: "Olăroiu nu atrecut prin momente uşoare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2009 00:00

Un alt român care antrenează în Arabia Saudită, Ioan Andone, antrenorul lui Al Ettifaq, cunoaşte foarte bine obiceiurile şi regulile lumii arabe. El spune că Mirel Rădoi nu va avea de suferit la Al Hilal din cauza incidentului lui Cosmin Olăroiu pentru că este apreciat de staff şi de jucători.

"Sper să se rezolve problema lui Olăroiu. A fost foarte aspru criticat, nu a trecut prin momente uşoare. Trebuie înţeles şi el după ce a fost încordat tot timpul meciului. Olăroiu s-a supărat pe proasta organizare a evenimentului.

Mirel Rădoi nu a avut şi nici nu o să aibă probleme la club pentru că este apreciat de manager şi de jucători", a spus antrenorul lui Al Ettifaq la emisiunea "Culise", la GSPTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  04 Martie 2009, 23:07

nu stiu de ce incearca toti sa gaseseasca scuze pt oli...pai ce bai Ando, voi va credeti pe stadioanele din romania sa faceti ce vrea muschii vostri ??nu uitati ca sunteti intr-o tara straina si va supuneti sefului si regulilor din acea tara...ei iti platesc salariul si faci cum zic ei....nu te gasesti tu "NEA OLI" sa aruci cu tricoul de pamant si sa faci "show" tata ca esti doar un angajat nu esti rege sa faci ce vrei acolo...noi romanii nu stim sa ne comportam(unii) cand i

Vezi toate comentariile (1)
Comentează