INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Angajat al Barcelonei, destituit din funcție după o afirmație legată de Messi! Declarația care nu a corespuns cu "opinia clubului"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 19:20

Barcelona a emis astăzi un comunicat oficial prin care anunță că îl demite pe responsabilul pentru relații sportive instituționale cu Federația Spaniolă de Fotbal, din cauza unei declarații care nu corespunde opiniei clubului.

După tragerea la sorți din Cupa Regelui, Pere Gratacos a declarat că Lionel Messi nu ar fi la același nivel fără ajutorul coechipierilor săi, ceea ce l-a determinat pe un alt oficial al Barcelonei, Albert Soler, să-i destituie din funcție.

Soler a argumentat că opinia lui Gratacos nu corespunde cu cea a "entității". Pere Gratacos va lucra în continuare la Barcelona, în cadrul proiectului pentru juniori al catalanilor, Masia 360.

Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Regelui după ce a trecut de Athletic Bilbao cu scorul de 4-3 la general. În manșa retur a disputei, jucată pe Camp Nou, Suarez, Neymar și Messi au marcat pentru catalani, într-un meci încheiat cu scorul de 3-1.

În turul următor, Barcelona, deţinătoarea trofeului, va juca împotriva celor de la Real Sociedad, o echipă incomodă, care a încurcat-o de multe ori.

"Leo este una dintre cele mai importante persoane de la echipă, dar echipa s-a calificat mai departe datorită tuturor jucătorilor. Fără Neymar, fără Suarez, fără Iniesta, fără Pique, fără ceilalți jucători, Leo nu ar fi un fotbalist atât de bun. Dar este evident că Messi este cel mai bun fotbalist" Pere Gratacos

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close