INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Angel Di Maria vorbeşte despre transferul ratat la PSG: "Ar fi fost o experienţă bună! » Motivul pentru care nu s-a făcut mutarea

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 noiembrie 2014 15:36

Angel Di Maria a fost aproape de a ajunge la PSG, dar parizienii nu au făcut o ofertă, iar argentinianul a ajuns la Manchester United.
"Cred că PSG avea probleme cu banii şi d-asta nu a cumpărat jucători. Cred că aceasta e motivul pentru care nu am ajuns acolo. Ligue 1 e un vis pentru mulţi jucători. Ar fi fost o experienţă bună pentru mine, dar poate într-o zi o să ajung la PSG.

Acum sînt la Manchester United, un club care m-a dorit cu adevărat, şi mă simt foarte bine. Nu regret că am plecat de la Real Madrid", a declarat Angel Di Maria pentru emisiunea franceză Telefoot.

Argentinianul a fost transferat în această vară la Manchester United, pentru care a jucat nouă meciuri şi a marcat de trei ori.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
imperiul_iadului
imperiul_iadului  •  16 Noiembrie 2014, 22:19

Angel Di Maria a fost aproape de a ajunge la PSG, dar parizienii nu au făcut o ofertă..........si eu sunt foarte aproape de Real Madrid...doar ca nu au auzit inca de mine (si nici nu o sa auda)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează