INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Anji îl vrea pe Hiddink

Guus Hiddink
Guus Hiddink

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 septembrie 2011 15:32

După ce şi-a garnisit lotul cu destule vedete, echipa miliardarului Suleiman Kerimov e interesată de un antrenor cu nume, ofertîndu-l pe actualul selecţioner al Turciei


Anji Mahacikala chiar vrea să scoată capul în Europa. După ce l-a cumpărat pe Eto'o cu 26 de milioane de euro de la Inter, Suleiman Kerimov încearcă să pună o mare vedetă şi pe banca tehnică. Miliardarul rus visează să-l convingă să vină în Daghestan pe Guus Hiddink, neavînd încredere că Gadji Gadjiev poate să obţină performanţe de top, anunţă cotidianul "Tvoi Dien".

Marea problemă este însă că tehnicianul olandez nu poate pleca de la "naţională" a Turciei, el avînd contract valabil pînă după turneul final CE 2012. Hiddink, care a pregătit reprezentativa Rusiei între 2006 şi 2010, ar putea fi aşteptat de Anji pînă în vara viitoare. Turcia e pe locul 2, în grupa A, cîştigată deja de Germania, şi se bate cu Belgia pentru poziţia care duce la baraj.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
zolic
zolic  •  08 Septembrie 2011, 18:36

NU FRATE NOI TREBUIE SA FIM NATIONALISTI ,

margelatu2011
margelatu2011  •  06 Septembrie 2011, 16:45

Mda...avem aici un exemplu de un om cu bani si INTELIGENT! Numai noi nu avem bani de asa antrenor...pt ca tre sa-i bagam pe la noi prin buzunare! TREZITI-VA si aduceti un antrenor ca Hiddink la nationala!!! E timpul! JOS cu SANDU & DRAGOMIR! Jos cu INCOMPETENTA si HOTIA!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează