INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Antoine Griezmann, noua țintă a coloșilor din Premier League! Trei echipe l-au pus in capul listei de transferuri

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Barra TamasJURNALISPORT - Publicat luni, 19 septembrie 2016 15:11

 Votat drept cel mai bun jucator al Campionatului European din această vară, Antoine Griezmann, 25 ani, este la mare căutare în Premier League.

Chelsea, United și chiar Arsenal și-au manifestat pe rând interesul pentru finalistul Uefa Champions League din sezonul trecut. Aceste performanțe au făcut din francez unul dintre cei mai buni și râvniți jucători de pe continent.

Atletico Madrid a anunțat pe site-ul oficial al clubului pe data de 23 iunie că a reușit să ajungă la un acord cu jucătorul privind prelungirea contractului, scadent în 2021. Acest lucru nu ar trebui să prezinte un mare impediment pentru granzii din Premier League, care, în încercarea de a echilibra lupta la titlu cu echipa lui Guardiola, sunt pregătite să ofere undeva în jurul sumei de 80 de milioane de lire sterline, anunță presa britanică.

4 goluriși 1 assist a reușit Griezmann în actuala stagiune pentru Atletico în La Liga

Această suma l-ar propulsa pe actualul vârf a lui Atletico Madrid într-un top al acelor mai scumpe transferuri efectuate în istorie, clasamentul fiind condus începând din această vară de noul jucător al lui Manchester United, Paul Pogba, transferat de la Juventus în schimbul sumei de 118 milioane de euro.

surse: espnfc.com, us.soccerway.com, mirror.co.uk

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează