INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Antrenorul lui Genclerbirligi făcea echipa cu ajutorul unei vrăjitoare » Magia literelor

Soarta lui Genclerbirligi a fost în tur în mîinile unei
Soarta lui Genclerbirligi a fost în tur în mîinile unei "Vanessa" din Ankara. Fotomontaj: Adrian Drăgan

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2012 19:55

Prezicătoarea îi scria tehnicianului cîteva litere, acesta se uita după jucătorii ale căror nume le conţineau şi-i titulariza


Nu numai Adi Mutu şi Bănel apelează la vrăjitoare pentru a-şi spori performanţele sportive. În Turcia a făcut recent senzaţie antrenorul lui Genclerbirligi, Fuat Capa. Fascinat de magie, tehnicianul în vîrstă de 42 de ani a început să colaboreze foarte strîns cu o prezicătoare. Obiectivul: propulsarea echipei spre fruntea clasamentului Superlig.

Vanessa lui Capa nu lucra cu cărţi de joc. După ce-şi consulta globul de cristal, ea îi "servea" antrenorului cîteva litere, pe care acesta le folosea la alcătuirea echipei. Cum? Jucătorii ale căror nume conţineau literele magice intrau în primul unsprezece. Aşa a ajuns Genclerbirligi pe locul 5 în campionat la finalul turului.

Capa şi-ar fi dorit să continue, dar practica lui a fost deconspirată şi-a ieşit un adevărat iureş. Forţat de împrejurări, antrenorul a renunţat ulterior la ajutorul prezicătoarei şi l-a costat. Gencler a început rău returul: doar o victorie în primele 3 meciuri.

"Pentru aşa ceva n-am nici o înţelegere. Doar trăim în anul 2012!"
Jucător Genclerbirligi, sub protecţia anonimatului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează