INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERBIA

Antrenorul lui Partizan a ales aceeași strategie ca a lui Rădoi, dar a pierdut în fața unei formații modeste

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 august 2015 19:56

Zoran Milinkovici a folosit rezervele în meciul din etapa a treia a ligii din Serbia contra celor de la Novi Pazar. Singurul titular care a fost prezent în primii "11" la meciul din prima manșă a turului trei preliminar din Liga Campionilor a fost portarul Zivkovici.

Astfel, Partizan a neglijat jocul cu Novi Pazar pierdut cu 2-3 pentru a-și menaja titularii pentru returul de miercuri cu Steaua. Adversara Stelei a fost cea care a deschis scorul prin Trujici, însă în numai cinci minute s-a văzut condusă cu 2-1.

Înainte de a intra la cabine, formația lui Zoran Milinkovici a mai marcat o dată prin Kojici, însă n-a fost de ajuns și în minutul 72 Novi Pazar a dat lovitura de grație după golul lui Askovski.

Partizan rămîne lider în Serbia, cu 6 puncte după trei meciuri, însă are o partidă în plus față de urmăritoare. Novi Pazar a acumulat 4 puncte după acest joc.

Mirel Rădoi a hotărît să menajeze și el titularii pentru jocul cu Partizan și a introdus în teren rezervele pentru meciul cu FC Botoșani. Mai multe detalii AICI.

Așa a arătat echipa de start a lui Partizan în meciul cu Novi Pazar:

clipboard01

Partizan - Steaua se va juca miercuri de la ora 21:30, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ortega
ortega  •  02 August 2015, 09:30
Postat de stephy1212 pe 01 August 2015, 23:03

Bine ca nu arbitreaza Tudor *** -DINAMO !!!

Nu fii sigur ... Brichetă sigur e tentat să-l pună pe *** Tudor ... Altfel *** nu câștigă , și nu-și mai ia leafa *** de deaconu ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  02 August 2015, 07:58

go .la nul TUDOR e in libertate locul lui e la JILAVAAAAA

steaua1986forever
steaua1986forever  •  01 August 2015, 23:48
Postat de zidane92 pe 01 August 2015, 22:43

Daca se inventa si la aia alexandru tudor atunci batea partizan! Cu tudor arbitru steaua bate pe oricine in romania si cu echipa de under 9 da da under 9 nu under 19!

Da, steaua va bate de atatia ani numai cu arbitrul.....ai dreptate. Acum fugi si pregateste o supercoregrafie 4D, vezi ca s-au dat deja la Rin banii. Sunt curios ce "fapte de vitejie" o sa faceti de data asta cand nu o sa aveti cu cine sa va "bateti" pentru ca galeriile noastre nu o sa vina. Dar nu e nimic, bateti voi vreo 3-4 batrani, femei si copii ca sa "aratati ce super ultrasi sunteti"....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează