INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Antrenorul-surpriză care poate ajunge la Barcelona! Nu a semnat prelungirea contractului cu actuala echipă și vine în La Liga

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 25 februarie 2017 17:04

Antrenorul formației Everton, Ronald Koeman, a declarat într-o conferință de presă că deocamdată nu a semnat prelungirea contractului cu echipa "caramelelor" alimentând zvonurile care îl dau drept înlocuitor al lui Luis Enrique la Barcelona.

Potrivit liverpoolecho.com, și Arsenal Londra îl dorește pe tehnicianul olandez, acesta pe lista scurtă a posibililor înlocuitori ai lui Arsene Wenger din vară.

"Nu trebuie să semnez prelungirea în primul sezon, dacă am un contract pe 3 ani. Haideți să așteptăm și să vedem ce se va întâmpla în viitor. A fi pe unul din primele șase locuri nu este un succes. Mai avem 13 partide de jucat.

Jucătorii au nevoie de timp pentru a se adapta la modul în care vrem să jucăm, să ne antrenăm și să lucrăm impreună, dar totul merge bine. Europa este un factor important, pentru că jucătorilor place să joace în Europa, să joace Liga Campionilor.

Primul pas este să ne calificăm în Europa, chiar dacă aceasta inseamnă să jucăm joi, într-o ligă dificilă, deoarece acest obiectiv este următorul pas pentru a ne îndeplini următorul obiectiv: acela de a câștiga competiția", a declarat tehnicianul "Caramelelor".

În vârstă de 53 de ani, Ronald Koeman a semnat pe 14 iulie 2016, un contract pe 3 ani cu Everton.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează