INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Antrenorul uneia dintre cele mai importante formații din Premier League, îngrijorat de Brexit: "Asta e problema"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2016 19:21

Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal, s-a declarat îngrijorat de viitorul campionatului englez, după ce britanicii au votat ieșirea din Uniunea Europeană.

"Felul în care Anglia va părăsi Uniunea Europeană va dicta viitorul Premier League. Dacă prima ligă va deveni mai puțin atractivă, televiziunile vor oferi mai puțini bani pentru drepturile de transmisie, câștigurile cluburilor vor scădea, iar Premier League va suferi consecințele. Aceasta este problema.

Jucătorii vor avea salarii puțin mai mici, iar competiția cu Germania, de exemplu, va fi mai aprigă. Dar acesta este unul dintre riscurile meseriei și mă îngrijorează destul de puțin. Anglia are în continuare suficiente resurse financiare", a spus tehnicianul licențiat în științe economice, conform AS.

Marea Britanie urmează să negocieze în următorii doi ani detaliile ieșirii din Uniunea Europeană.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează