INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Antrenorul unui club gigant din Europa s-a întâlnit cu tatăl lui Mbappé » Guardiola a răspuns cu o cină alături de jucătorul lui Monaco!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2017 11:08

Toți vor să-l transfere pe Kylian Mbappé, noua stea a campioanei din Ligue 1, AS Monaco. Deocamdată, atacantul de 18 ani a revenit la centrul sportiv monegasc La Turbie. Postând un mesaj misterios: "M-am întors". În franceză, engleză și spaniolă. 

PSG e aproape zi de zi pe urmele lui Kylian Mbappé. După ce președintele Al-Khelaifi și directorul sportiv Antero Henrique s-au întâlnit cu jucătorul și cu apropiații săi, antrenorul Unai Emery a discutat și el cu tatăl fotbalistului de la Monaco, Wilfried.

Încercând să-l convingă să accepte oferta roș-albastră. "Cu tot respectul pentru Monaco, Kylian e născut în regiunea Parisului și are întreaga familie aici. Ce ar putea fi mai frumos pentru el decât să joace pentru orașul său?", afirmase Emery de curând.

"Mă simt deja în formă"

Nu e totul atât de simplu. Pentru că, pe lângă PSG și Real, alt club puternic s-ar fi infiltrat în această cursă: Manchester City. Potrivit L'Équipe, Pep Guardiola ar fi luat cina în urmă cu două săptămâni alături de Mbappé, marea revelație europeană a sezonului trecut!

Momentan, Kylian a reluat pregătirea în Principat și spune: "Mă simt deja în formă!". Lansând un mesaj misterios pe Twitter: "M-am întors". În franceză, engleză și spaniolă. Real Madrid are pregătite 150 de milioane de euro pentru el.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează