INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Anunț bombă în presa din Anglia! Afacerea e făcută » Pe cine va prelua Jose Mourinho în vară

FOTO: Getty / Guliver
FOTO: Getty / Guliver

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 10:05

Venirea lui Jose Mourinho la Manchester United a devenit doar o chestiune de timp. Antrenorul i-a anunțat deja pe colaboratorii săi ca la finalul sezonului va prelua clubul englez, anunță Reuters.

De asemenea DailyMail, Telegraph, Mirror și Daily Star anunță că antrenorul de 53 de ani este deja noul tehnician al echipei, urmînd să preia echipa din vară.

Dat afară de Chelsea în decembrie, Jose Mourinho vrea să își ia revanșa în Premier League, unde se va duela din vară cu Pep Guardiola.

Recent, tehnicianul portughez a declarat într-un interviu pentru Sky Sports că în scurt timp va reveni în fotbal. 

Louis Van Gaal a anunțat că după plecarea de la United se va retrage. Acesta mai are contract cu "diavolii" pînă în vara lui 2017.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
mihai231
mihai231  •  10 Februarie 2016, 12:47

gata...avem antrenor:))))))))))))......de la anu fara doar si poate ne batem la titlu...:))).....il umiulim pe PEP...:))...sigur vor veni si jucatorii..

manutd.steaua
manutd.steaua  •  10 Februarie 2016, 12:37

abia in vara??? astia sunt ***,daca lasa *** ala pe banca pana la sfarsitul sezonului!e clar,anul asta 0 trofee si locul 7!trebui dat afara *** ala de pe banca

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1232434516785397
Bathori István  •  10 Februarie 2016, 11:44

sunt fan MU de mic copil. In sfarsit, diavolii vor straluci iarasi. Da, specialul era singurul capabil sa readuca formatia acolo sus, unde ii este locul.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează