INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Anunț de ultimă oră în Spania! Iker Casillas pleacă de la Real Madrid după 25 de ani » Merge la o altă formație de top a Europei

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2015 18:08

Ajuns la 33 de ani, Iker Casillas are mari șanse să plece de la Real Madrid în vară. Destinația a fost anunțată de postul TV spaniol "La Sexta".

Ibericii susțin că goalkeeperul lui Real Madrid va merge la Arsenal, după 25 de ani petrecuți pe "Santiago Bernabeu".

Deși portarul nu ar vrea să părăsească echipa, se pare că Ancelotti ar dori să-l trimită pe acesta în Premier League, pentru a-l aduce pe David De Gea.

La Sexta nu este la prima mutare importantă pe care o anunță. Tot aceștia au anunțat în exclusivitate plecările lui Radamel Falcao și Xabi Alonso la AS Monaco, respectiv Bayern Munchen.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  28 Aprilie 2015, 21:23
Postat de cynick pe 28 Aprilie 2015, 20:46

DeGea vrea sa plece el. e liber de contract si a refuzat prelungirea...

mai are un an contract!united i-a propus cel mai mare salariu de portar de fotbal,din lume!totusi,united ar fi cei mai prosti daca l-ar vinde,chiar si cu 45 de milioane de euro.nu au nici un motiv sa-l dea....mai bine ii pui 2 milioane in plus la salariu,peste ce-i ofera real!!!in plus....vin ani buni pt united...se pare ca nici real nu mai pupa titlul de campioana!!!

cynick
cynick  •  28 Aprilie 2015, 20:46
Postat de manutd.steaua pe 28 Aprilie 2015, 18:16

prosti ar fi astia de la united sa-l dea pe de gea!

DeGea vrea sa plece el. e liber de contract si a refuzat prelungirea...

balauru48
balauru48  •  28 Aprilie 2015, 19:28
Postat de ceaces pe 28 Aprilie 2015, 18:49

La Sexta nu este la prima mutare importantă pe care o anunță. Tot aceștia au anunțat în exclusivitate plecările lui Radamel Falcao și Xabi Alonso la AS Monaco, respectiv Bayern Munchen. DAR...marea mutare se produce tot la armata anunta La Sexta.cica invidiosi pe Cernat dl Alin si tacsu Stoica Tudorel se apuca si ei de fotbal in div IV alaturi de armata binenteles

ce ma? lasa prafurile!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează