INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Anunț neașteptat făcut de Buffon! La asta nu se mai aștepta nimeni! Vrea să bată un record

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 12:55

Gianluigi Buffon, uriașul Gigi, unul dintre marii portari ai squadrei azzurra, dacă nu cel mai mare, va împlini duminică 40 de ani.

Dar nu se mai gândește la retragere și n-ar mai vrea să renunțe la sfârșitul acestui sezon, cum spunea în 2017. Contractul ce expiră pe 30 iunie nu-l îngrijorează. Se poate prelungi, chiar dacă Juventus nu câștigă Champions League.

"Mă voi întâlni în curând cu președintele Andrea Agnelli și vom vorbi despre acest subiect. Doresc binele echipei, încerc să aflu ce rol să am pentru a o ajuta cât mai mult, în cazul în care Juventus consideră că mai pot fi important", a declarat Buffon în interviul apărut în cotidianul La Repubblica, anunțând: "Mi-ar plăcea să joc și sezonul viitor, însă nu vreau să devin o problemă nici pentru Juve, nici pentru coechipieri".

Buffon, care s-a retras anul trecut de la "națională", plănuiește să devină recordul meciurilor în Serie A, recordul aparținându-i lui Paolo Maldini (Milan), 647. Mai are nevoie de 18 meciuri. Pentru a-l egala și depăși, trebuie să joace și stagiunea viitoare: "Numai la Juventus. Juve sau nimic".

"Întotdeaua am lăsat locul și altora. Dacă vom cuceri titlul în Serie A în acest an, o mare parte din merit îi va reveni lui Szczęsny" Gianluigi Buffon, portar Juventus

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează