INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Anunţ oficial în privinţa lui Federico Piovaccari » Atacantul nu rămîne la Sampdoria

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 16:36

Împrumutat la Steaua în sezonul precedent, Federico Piovaccari nu va rămîne nici în acest sezon la Sampdoria. Ieri, clubul a luat o decizie în privinţa lui. 

Directorul sportiv al Sampdoriei, Carlo Osti, a anunţat că jucătorului îi va fi căutată o echipă, chiar dacă în aceste zile se antrenează cu prima echipă.

"Piovaccari încă mai este sub contract cu noi, am decis să se antreneze cu echipa, cu toate acestea, nu va sta la Sampdoria, îi vom găsi echipă", a spus Carlo Osti pentru presa din Italia.

Totuşi, şansele ca Federico Piovaccari să revină la Steaua sînt aproape nule. Fiind în ultimul an de contract, Sampdoria doreşte să-l vîndă. Chiar dacă suma de transfer nu ar fi mare, jucătorul ar cere un salariu uriaş. În acest moment cîştigă 700.000 de euro pentru fiecare sezon.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close