INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Anunț-șoc! O echipă mare din Premier League a rămas fără antrenor » Care e posibilul înlocuitor

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 20:43

Site-ul oficial al lui Liverpool anunță că remiza dn Merseyside Derby de pe Goodison Park i-a fost fatală lui Brendan Rodgers.

Everton și Liverpool au terminat la egalitate, 1-1, iar locul 10 ocupat de oaspeți nu a mai putut fi suportat de șefii lui Liverpool. 

Antrenorul care a fost instalat în iunie 2012 s-a bătut la titlu în al doilea sezon, însă acum a scăpat situația de sub control.

"Îi mulțumim lui Brendan Rodgers pentru munca depusă la club și are toată recunoștința noastră. Am trăit momente bune împreună, însă trebuie să ne despărțim.

A fost o decizie dificilă, însă credem că e ceea ce trebuie la această oră. Căutăm un nou manager și sper să facem un anunț în cel mai scurt timp", anunță site-ul oficial al lui Liverpool.

Jurgen Klopp este probabil înlocuitorul lui Rodgers la Liverpool.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
artistupoker
artistupoker  •  05 Octombrie 2015, 10:22

SOC! Gazeta devine ziar ***. O sa ma uit la Capatos diseara sa vad poate ati publicat acolo ceva. Chiar nu vedeti ca scadeti in audienta. Nu citesc celalt "ziar" de sport ***. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spion_kop
spion_kop  •  05 Octombrie 2015, 08:22

hmm, soc era daca Mou era demis si semna cu LFC, cit despre transferuri ... nu confundati Liverpool cu FCSB, au echipa buna, transferurile au fost facute bine, poate un mijlocas central si un fundas central ar trebui acolo, Skrtel e depasit, la mijloc in afara de Henderson nu ai pe nimeni, Can e prea tinar sa-i ia locul lui Gerrard si el e cam fundas, cu Lucas si piticania aia nu rezisti in PL, Klopp nu stiu cit de bun ar fi ...

mal.
mal.  •  05 Octombrie 2015, 06:12

Adevărat șoc! Toți cei ce știu un pic de fotbal aveau aceasta informație... Șoc adevărat ar fi sa iasă Gazeta din formatul de tabloid. Pana unde merge compromisul fata de calitate? Poate difuzați ceva manele?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează