INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Anunț surprinzător! Fostul președinte al Franței, Nicolas Sarkozy, președinte la o superechipă a Europei

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2016 11:32

Fost președinte al Franței în perioada 2007 - 2012, Nicolas Sarkozy a anunțat că s-a retras din politică, iar presa franceză susține că acesta ar urma să intre în fotbal.

Sarkozy ar urma să-i ia locul lui Nasser Al Khelaifi în conducerea celor de la PSG. Așadar, ar urma să fie președintele clubului.

În pauza de iarnă se va lua decizia finală sau la începutului lunii martie în funcție de rezultatul "dublei" cu Barcelona din Ligă.

Sarkozy a recunoscut că se gândește la acest post încă din 2013, când a oferit un interviu revistei Paris Match: "Dacă nu sunt reales în 2017, devin președintele lui PSG!".

PSG este acum doar pe locul 3 în Franța. Formația lui Unai Emery a câștigat ultimele 4 titluri la pas, însă acest sezon este unul dificil pentru superechipa din Capitală.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10154439779577535
Serbanescu Gabriel  •  17 Decembrie 2016, 14:02

Asa este Pancule.Iubirea pentru Rapid se transmite din generatie in generatie....bunciul meu a fost rapidist,tatal meu este rapidist....iar pe fetita mea de mica am invatat-o sa iubeasca Rapidul.Nu se poate spune acelasi lucru si in cazul stelistilor,toata lumea stie ca cei mai multi fani si i-au castigat dupa ce au luat CCE....inainte de asta ei umpleau stadionul doar cu militari.Dar asa sunt stelistii,suporteri de conjunctura.Ma intreb ce s-ar fi ales de steaua daca nu castiga CCE...am o banuiala ca ar fi disparut odata cu caderea comunismului,doar se stie foarte bine cine a fost mereu in spatele lor.Sa speram ca nu v-a trece mult timp pana vom revedea Rapidul nostru inapoi in Liga 1.HAI RAPID!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează