INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Apărare rezolvată, urmează atacul! » AC Milan îi caută "pereche" lui Balotelli

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 10 august 2014 12:45

După ce au reuşit să-l împrumute pe columbianul Pablo Armero şi să-l transfere gratis pe Diego Lopez de la Real Madrid, milanezii vor să aducă şi un atacant.

"Rosso-nerrii" s-au trezit destul de tîrziu în această perioadă de mercato şi au transferat jucători pe bani puţini. Singurii jucători pentru care "diavolii" au fost nevoiţi să plătească au fost Adil Rami (4,25 milioane euro) şi Albertazzi (500.000 euro). În rest, Agazzi, Alex, Menez, Lopez şi Armero (împrumut), au fost aduşi gratis.

Conform gazzetta.it, miercuri va avea loc o întîlnire între Adriano Galliani, Silvio Berlusconi şi antrenorul Filippo Inzaghi, pentru a se hotărî asupra jucătorului care va veni să întărească atacul.

Lista lui Inzaghi cuprinde trei nume: Cerci (Torino), Taarabt (Fullham) şi Campbell (Arsenal), însă cele mai mari şanse de a îmbrăca tricoul "rossonerro" le-ar avea italianul.

De asemenea, AC Milan se va despărţi şi de cîţiva jucători care nu vor mai avea loc în echipă, portarul Gabriel urmînd a fi împrumutat în Brazilia, iar fundaşul Didac Villa ar urma să se întoarcă în Spania.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
valiii
valiii  •  10 August 2014, 16:47
Postat de luker pe 10 August 2014, 15:22

Pablo Armero e jucatorul lui Udinese, un fundas stanga. Se cam alege praful de fotbalul italian. Anu trecut Armero a fost imprumutat la West Ham United echipa ce juca la retrogradare.

e bun armero,mie unu mi s-a parut excelent la campionatul mondial si parca era la napoli nu la udine,s-ar putea sa ma insel

luker
luker  •  10 August 2014, 15:22

Pablo Armero e jucatorul lui Udinese, un fundas stanga. Se cam alege praful de fotbalul italian. Anu trecut Armero a fost imprumutat la West Ham United echipa ce juca la retrogradare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează