INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Aproape de o nouă tragedie » Avionul unei echipe germane a fost lovit de fulger

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 17:25

Fotbalul internațional a fost la un pas de o nouă tragedie: avionul care transporta delegația echipei germane Rot-Weiss Erfurt în Antalya a fost lovit azi de un fulger.

Chiar dacă aparatul de zbor nu a fost afectat, piloții au luat decizia de a ateriza de urgență, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Delegația echipei germane a aterizat în cele din urmă la Dalaman, la 250 de kilometri de Antalya, niciunul dintre cei 27 pasageri nefiind rănit. 

La scurt timp după aterizare, oficialii clubului german au postat pe o rețea de socializare un mesaj de mulțumire pentru pilotul aeronavei, care a direcționat în siguranță aparatul de zbor către sol. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Ianuarie 2017, 19:10

...s au speriat degeaba ...

para.para
para.para  •  10 Ianuarie 2017, 19:03

Cu asemenea articole nu faceti voi rating. Puneti ba macar poza cu fcsb sau jiji sau macar amintiti de ei in titlu ca sa va intre aia 49% inventati pentru rating.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează