INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Arda Turan ar putea ajunge în Premier League » Vine în locul unui campion mondial

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 23 martie 2017 16:15

Mijlocașul ofensiv al Barcelonei Arda Turan ar putea evolua din vară pentru Arsenal Londra.

Potrivit publicației The Times, formația din nordul Londrei este pregătită să ofere 25 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Turan, considerat de Arsene Wenger, drept înlocuitorul potrivit pentru Mesut Ozil căruia îi expiră contractul în vara anului 2018. Acesta nu a ajuns deocamdată la un acord cu "tunarii" în privința prelungirii actualei înțelegeri.

Pe lângă Ozil, Arsenal l-ar putea pierde și pe Alexis Sanchez. În vârstă de 28 de ani, internaționalul chilian mai are contract cu "tunarii" până în iulie 2018.

"Nu am ajuns la un acord. Am decis să ne concentrăm pe sfârșitul sezonului vom vorbi despre asta la vara“, a declarat Arsene Wenger în privința prelungirii contractului celor doi jucători.

În vârstă de 30 de ani, Turan a fost adus la Barcelona de la Atletico Madrid în iulie 2015 pentru 34 de milioane de euro. Potrivit bleacherreport.com, deși mai are contract cu catalanii până în vara lui 2020, plecarea antrenorului Luis Enrique l-ar putea determina și pe Turan să părăsească formația blaugrana.

29 de partide a a disputat internaționalul turc în acest sezon în toate competițiile reușind 13 goluri și 7 pase de gol

  

16 goluria marcat Turan în cele 95 de partide disputate pentru naționala de seniori a Turciei, acesta debutând în 2006

surse: thesun.co.uk, bleacherreport.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează