INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Are 90% şanse să fie omul sezonului în Premier League

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat joi, 13 aprilie 2017 19:10

Fanii din Premier League vor putea vota în următoarea perioadă cel mai bun jucător din Premier League şi cel mai bun tânăr fotbalist din prima ligă engleză.

Eden Hazard şi N'Golo Kante de la Chelsea sunt favoriți la câștigarea premiului, într-o luptă în care mai sunt implicați Romelu Lukaku, Zlatan Ibrahimovici, Harry Kane şi Alexis Sanchez.

Kane şi Lukaku sunt nominalizați şi la titlul de cel mai bun tânăr fotbalist din Premier League.

Cei doi se vor lupta pentru acest trofeu cu Dele Alli de la Tottenham, fundasul lui Burnley Michael Keane, portarul lui Sunderland Jordan Pickford şi "aripa" lui Manchester City Leroy Sane.

Kante este văzut drept favorit la caștigarea titlului de către casele de pariuri din Anglia.

Francezul are 90% şanse de a se impune, după ce a devenit un jucător indispensabil formației pregătite de Antonio Conte în drumul spre titlu.

Mijlocaşul de 26 de ani a reuşit 106 tackling-uri în cele 30 de partide din Premier League si a fost desemnat omul meciului o dată în acest sezon.

Kante are cel puțin un tackling, o recuperare, o minge blocată sau o intercepție la fiecare 12 minute petrecute pe gazon.

Bookmakerii englezi îl dau în proporție de 90% câștigător al titlului de cel mai bun jucător al sezonului.

sursa: businessinsider.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează