INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Arjen Robben a anunțat până când vrea să mai joace » Care sunt planurile de viitor ale veteranului de la Bayern Munchen

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 17 februarie 2018 23:38

Arjen Robben, fotbalistul lui Bayern Munchen, care va împlini 35 de ani peste câteva zile, spune că se află într-o formă fizică foarte bună şi îşi doreşte să evolueze încă un sezon sau două la nivel înalt.

Jucător al bavarezilor încă din anul 2009, olandezul mai are contract doar până la finalul acestei stagiuni, însă rămâne relaxat şi spune că indiferent dacă îşi va prelungi sau nu înţelegerea cu Bayern, cariera sa va continua, retragerea din activitate neintrând în calcul pentru această vară.

"La momentul actual mă simt foarte bine, foarte în formă şi consider că mai pot juca pentru un sezon sau două la cel mai înalt nivel. Aceasta este dorinţa mea. Am o relaţie foarte deschisă cu oficialii clubului şi nu sunt îngrijorat deloc. Ei vor avea un plan, iar apoi vom decide împreună cum vom continua", a declarat Arjen pentru sportbuzzer.de.

280 de partidea strâns Robben la Bayern, pentru care a înscris 136 de goluri

În plus, sextuplul campion al Germaniei spune că nu exclude posibilitatea de a-şi petrece ultima parte a carierei într-o ţară mai exotică, precum China, Qatar sau Statele Unite ale Americii:

"Exact despre acest lucru vorbesc acasă, când sunt cu familia sau prietenii. Mă aflu într-un moment când trebuie să iau anumite decizii. Acum câţiva ani era relativ clar ce îmi doresc, dar sfârşitul se apropie şi am foarte multe gânduri. Nu este uşor, dar este interesant. Sunt multe oportunităţi rămase deschise. Unele lucruri le-am stabilit deja, dar rămân pentru mine", a spus fostul internaţional olandez.

24 de meciuria bifat olandezul în actuala stagiune, trecându-şi în cont 5 goluri şi 10 pase decisive

În interviul acordat portalului german, Robben a vorbit şi despre Jupp Heynckes, antrenorul de 72 de ani, care a câştigat 21 din 22 de partide disputate de la revenirea sa pe banca bavarezilor. Deşi înţelegerea tehnicianului expiră tot în vară, Robben spune că şi-ar dori ca Heynckes să continue alături de staff-ul său pentru încă un sezon.

"În primul rând, este bine că Jupp Heynckes s-a întors. El, Peter Hermann şi Hermann Gerland cunosc foarte bine acest club şi nevoile fiecărui jucător. Diferenţa a fost vizibilă încă din prima zi. Aş fi foarte fericit dacă Jupp Heynckes ar continua, dar este decizia lui şi indiferent de aceasta, trebuie respectată", a mai spus Robben.

După ce a părăsit ţara natală, unde a evoluat pentru Groningen şi PSV Eindhoven, Robben a evoluat în Anglia şi Italia, la Chelsea, respectiv Real Madrid, iar din 2009 este jucătorul lui Bayern Munchen, formaţie la care a obţinut aproape tot ce era posibil: Liga Campionilor, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor, de şase ori titlul în Bundesliga şi de patru ori Cupa şi Supercupa Germaniei.

surse: sportbild.bild.de, sportskeeda.com, fourfourtwo.com

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează