INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Arjen Robben despre Guardiola și Ancelotti » ”Unul dintre ei este posedat!”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 09:17

Deși Arjen Robben a avut o relație foarte bună cu Pep Guardiola, el a fost impresionat de metodele actualului său manager de la Bayern Munchen, Carlo Ancelotti, dezvăluind faptul că primul este obsedat de fotbal, în timp ce al doilea este mult mai calm.

Pep Guardiola a antrenat echipa bavareza timp de trei ani, pentru ca apoi, în această vară, să preia frâiele clubului englez Manchester City, în timp ce Carlo Ancelotti l-a înlocuit pe ”Allianz Arena”.

Robben a identificat diferențele-cheie dintre metodele de lucru ale celor doi antrenori celebri. ”Întotdeauna trebuie să fii atent ce spui, atunci când compari managerii. Dacă zici că unul dintre ei este mai bun într-o privință, asta nu înseamnă că și celălalt nu face bine acel lucru.

Pep este obsedat atunci când vine vorba de fotbal, 24 de ore pe zi. Aveam mai multă varietate în jocul nostru, folosind diferite sisteme. Am dominat total jocul sub comanda lui.

Acum avem un pic mai multă libertate sub conducerea lui Ancelotti. Există și unele mici detalii, în același timp. Am avut o relație grozavă cu Pep. Mi-a plăcut filosofia lui și modul cum gândește jocul. Dar lucrurile sunt perfecte și cu Ancelotti, e la fel de bine”, a declarat fotbalistul la televiziunea olandeza NOS.

Arjen Robben a fost titular în partida disputată acasă de Bayern Munchen contra lui PSV Eindhoven în grupele Champions League și încheiată cu scorul de 4-1 în favoarea bavarezilor, întâlnire în care atacantul a înscris un gol în minutul 84.

sursa: goal.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1662369010695284
Giugiuca Irinel  •  21 Octombrie 2016, 11:34
Postat de Claudiu Mateas pe 21 Octombrie 2016, 10:33

Si unde zice Robben ca "unul dintre ei este posedat"? Maxim ce zice este ca Guardiola este obsedat. O redactie complet ratata, din toate punctele de vedere.

Nu ai ce sa le ceri..au coborât ștacheta ziarului atât de jos încât nu cred ca vor mai avea cum sa se redreseze.Ce ziar și ce știri aveau pe vremuri..acum,can-can sportiv și ''chilotzate'' la orice ora.da-ti-va demisia și aprindeți o lumânare pt jurnalismul sportiv!

xanathos
xanathos  •  21 Octombrie 2016, 11:14

Pai deja au fost cel putin 2 pana acum. Nu uita de Heynckes inaintea lui Guardiola care a si castigat UCL.

1098756050203384
Claudiu Mateas  •  21 Octombrie 2016, 10:33

Si unde zice Robben ca "unul dintre ei este posedat"? Maxim ce zice este ca Guardiola este obsedat. O redactie complet ratata, din toate punctele de vedere.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează