INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARMINIA BIELEFELD

Arminia Bielefeld l-a numit în funcţia de antrenor pe Jorg Berger

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2009 00:00

Formaţia germană Arminia Bielefeld, unde evoluează şi mijlocaşul român Vlad Munteanu, l-a numit marţi în funcţia de antrenor pe tehnicianul Jorg Berger, informează site-ul oficial al echipei.

Berger, în vârstă de 64 de ani, are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, el fiind poreclit "Pompierul". Tehnicianul nu a semnat un anagajament pe termen lung, deoarece poate pregăti echipa numai la meciul din ultima etapă, contra lui Hannover 96.

"Cel mai important lucru este următorul meci, nu vreau să vorbesc despre altceva", a afirmat Berger, care a antrenat echipe precum Eintrach Frankfurt, FC Koln sau Alemannia Aachen.

Bielefeld l-a demis duminică pe antrenorul Michael Frontzeck, după ce echipa a pierdut cu 0-6 meciul cu Borussia Dortmund.

Arminia este pe locul 16 în Bundesliga, la egalitate de puncte cu formaţia de pe penultimul loc, Energie Cottbus.

Ultimele două echipe din clasament sunt retrogradate automat, în timp ce formaţia de pe locul 16 joacă baraj cu echipa de pe locul 3 din liga secundă.

NewsIn

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează