INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - MANCHESTER CITY 0-3

VIDEO + FOTO Manchester City, umilință cu repetiție aplicată lui Arsenal

FOTO: Reuters +8   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 01 martie 2018 19:55

Manchester City a învins-o categoric pe Arsenal, 3-0, în ultimul meci al etapei cu numărul 28 din Premier League.

Manchester City a speculat greșelile din defensiva lui Wenger, reeditând meciul de duminică, din finala Cupei Ligii Angliei. Sane a făcut ce a vrut cu apărarea lui Bellerin, Mustafi și Koscielny în prima parte. Neamțul a marcat un gol, a oferit un assist și a contribuit decisiv la celălalt gol.

"Tunarii" au dat semne de viață după pauză, dar fără urmare pe tabelă. Aubameyang, startul adus de la Dortmund în această iarnă, a ratat un penalty în minutul 53.

Emirates, pe jumătate gol încă de la start, s-a golit definitiv cu câteva minute înaintea finalului, în semn de protest pentru îndârjirea lui Wenger de a rămâne în continuare pe bancă.

Arsenal are unul dintre cele mai slabe sezoane din mandatul lui Arsene Wenger. Aflați la 30 de puncte în spatele lui Manchester City, eliminați din Cupa Angliei și doar finaliști în Carabao Cup, "tunarii" mizează tot pe Europa League, acolo unde vor înfrunta AC Milan în optimile de finală.

Manchester City continuă sezonul perfect sub domnia lui GuardiolaE lider autoritar în Anglia și aproape calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după 5-0 în turul cu Basel. 

Arsenal - Man. City 0-3

Au marcat: B. Silva '15, D. Silva '28, Sane 32

→→→ VIDEO CU GOLURILE

Echipele de start

Arsenal: Cech - Bellerin, Mustafi, Koscienly, Kolasinac - Ramsey, Xhaka - Mkhitaryan, Ozil, Welbeck - Aubameyang
Rezerve: Ospina, Chambers, Elneny, Holding, Iwobi, Maitland-Niles, Nketiah
Antrenor: Arsene Wenger

Man. City: Ederson - Walker, Kompany, Otamendi, Danilo - De Bruyne, Gundogan, B. Silva - D. Silva, Aguero, Sane
Rezerve: Bravo, Stones, Laporte, Zinchenko, Toure, Foden, Gabriel Jesus
Antrenor: Pep Guardiola

 

421.000.000 €a cheltuit Guardiola în 21 de luni; Wenger a investit 396 de milioane de euro în 21 de ani

30 de goluri
a marcat Agüero în acest sezon în toate competițiile (3 în Cupa Ligii)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dinamo100
dinamo100  •  02 Martie 2018, 12:33

Pep dovedeste inca odata ca stie meserie, acolo nu e intamplare. Iar Wenger se dovedeste inca odata neputincios, mentinerea lui pe banca lui Arsenal continuand sa uimeasca!

emilou
emilou  •  02 Martie 2018, 09:02

Statistica legata de milioanele cheltuite nu este edificatoare. Cu un milion acum 20 de ani faceai mult ma imult decat cu un milion acum. Daca ne uitam la numele din cele doua echipe, n-as zice ca City este mult peste Arsenal. Cu toate astea, diferenta intre cele doua echipe , ca joc, este uriasa.

255601551624794
Mircea Raicu  •  02 Martie 2018, 00:11

Umilință deci ... Care va să zică. Bineînteles ce se întâmplă în Cupa Franței cu cele două echipe de liga III a e umilință. Pt echipele de ligue un. După mintea voastră. Limbajul jurnalistic actual a ajuns la nivelul comentariilor de forum de cea mai proastă calitate . Tabloidul va ajunge deziderat cât de curând .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează