INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL LONDRA

Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători: l-a vândut în La Liga pe 13 milioane de euro

Articol de Robert PopaJURNALISPORT - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 15:29

Mijlocașul Francis Coquelin (26 ani) a plecat de la Arsenal după aproape 10 sezoane petrecute pe Emirates. Jucătorul francez a fost vândut la Valencia pentru 13,5 milioane de euro, anunță cotidianul The Guardian.

Coquelin bifase doar 6 meciuri în acest sezon de Premier League, iar Arsene Wenger a decis să renunțe la el. Fostul internațional de tineret era unul dintre cei mai vechi jucători din lotul londonezilor, alături de Theo Walcott și Aaron Ramsey.

”Merge la Valencia, pentru că nu a avut destule jocuri cu noi în acest sezon. A avut ocazia să plece și noi l-am lăsat”, a declarat antrenorul ”tunarilor” în sursa citată.

Coquelin ar putea debuta în tricoul ”liliecilor” sâmbătă, în meciul de campionat cu Deportivo. Valencia ocupă locul 3 în Primera Division, la 5 puncte în fața Realului.

Francis Coquelin a venit la Arsenal în vara lui 2008, având peste 150 de apariții în toate competițiile și două cupe ale Angliei (2015, 2017) cu englezii. În cei 10 ani, Coquelin a mai fost împrumutat la Lorient, Freiburg și Charlton Athletic. În 2010, a ieșit campion european cu Franța la categoria U-19.

12 milioane €este cota de piață a lui Coquelin pe portalul transfermarkt.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close