INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Așa ceva nu s-a mai văzut! Barcelona face cea mai nebună tranzacție: dă un fotbalist și aduce un baschetbalist

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2016 09:06

În plină campanie de transferuri, Barcelona pregătește o tranzacție spectaculoasă și ar putea face un schimb unic: un fotbalist cu un baschetbalist.

Ziarul catalan Sport anunță că clubul Barcelona a ajuns la un acord cu clubul Laboral Kutxa pentru a-l aduce pe baschetbalistul Adam Hanga, 27 de ani.

Josea Querejeta, președintele clubulul Laboral Kutxa, este și acționar majoritar la clubul Deportivo Alaves și vrea ca în contul transferului baschetbalistului să îl aducă pe Douglas, fundașul dreapta al Barcelonei.

Adus acum doi ani de la Sao Paulo, Douglas, 25 de ani, nu s-a impus la Barcelona, iar clubul catalan vrea să scape de el. Astfel, jucătorul poate ajunge la Alaves, în contul transferului lui Adam Hanga.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează