INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL

Asistenţă galactică » Real Madrid - Manchester United se joacă diseară cu peste 100.000 de spectatori în Michigan

Articol de - Publicat sambata, 02 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 01 august 2014 20:56

Pe al treilea cel mai mare stadion din lume va fi un furnicar. Fanii au plătit 26 de euro doar ca să-şi vadă ieri idolii la antrenament!


Nicăieri în Europa sau în altă parte pe glob, un duel Real - Man. United n-a provocat aşa nebunie ca-n Statele Unite! Amicalul de lux din cadrul International Champions Cup intră în istoria americanilor, prin asistenţa de 109.901 spectatori anunţată pentru diseară, pe Michigan Stadium, din orăşelul Ann Arbor!

Mulţimea de spanioli din America, dar şi priza "diavolilor" peste tot în lume au produs interesul galactic şi încasări fantastice. Biletele costă între 33 şi 168 de euro la acest turneu în patru (stil campionat), la care mai participă Inter şi Milan. Iar organizatorii s-au gîndit să scoată bani şi de la antrenamente. 26 de euro au achitat suporterii să-i vadă ieri pe Bale, Casillas, Rooney, precum şi pe celelalte staruri la primele şedinţe deschise în SUA, 15 euro fiind taxa de parcare şi grătar pe terenurile apropiate arenei.


8,7 milioane de euro au încasat deja americanii din amicalele de lux la care participă mari cluburi din Europa în această vară

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
borat101
borat101  •  02 August 2014, 22:53
Postat de sprinjeanul pe 02 August 2014, 15:17

stie cineva daca se transmite aceste meciuri?si daca se transmit,care-i canalul pe care se va putea viziona?

In USA este transmis gratis pe antena de FOX.

borat101
borat101  •  02 August 2014, 22:50
Postat de lord_of_the_drinks pe 02 August 2014, 10:41

"Fraierii" aia de Americani cum le zici tu, isi permit sa dea si 200$ la un meci pentru ca ei castiga pe zi cat ai tu salariul pe 1 luna. Care e mai "fraierica" , ia zi?? ;)

Fraiere, si eu imi permit, ca fac bani cati fac si ei ....traisc in USA. Chiar am avut ocazia sa va vad rezerele la Inter vs. Real Madrid din Berkeley, dar anul asta din cauza CM cluburile de 5 stele nu vor juca cu starurile, plus daca joaca 1-2 vedete (asa cum am mai zis) va juca 15-30 minute si cu frana de mana trasa. Si motivul cel mai mare la Americani este ca vor sa vada Fotbalul adevarat in afara de gluma de MLS. Problema este ca majoritatea din ei nu stiu ca nivelul va fi scazut, dar va fi bineanteles mai inalt decat cel din MLS.

legend31
legend31  •  02 August 2014, 18:48
Postat de cpt.ahab pe 02 August 2014, 11:42

Corect. S-a ajuns prea departe. Se mai mira "bizonii' ca marii jucatori sunt epuizati inainte de vreme. Cum sa nu fie, daca in loc sa fie lasati sa se odihneasca, sunt tarati ca la circ, pt tot soiul de reprezentatii prin tari exotice? Joaca 60-70 de meciuri pe an la turatie maxima, se baga in ei tot soiul de chimicale pt rezistenta fizica, dar psihicul lor ajunge la limita rabdarii, nu ai ce sa-i mai faci. Si pt manelisti: da, oricati bani ar primi pt asta, tot nu se justifica drama care se produce. Viata nu poate fi rezumata la bani, gagica, beamveu si turnulete.

saracele vedete...macar de ar castia milioane de euro pe an ca sa faca fata presiunii is oboselii :(..oo.dar stai!..chiar castiga atat..si asta tocmai pentru ca oameni din toata lumea se uita la fotbal, asa ca mi se pare normal ca odata pe an sa faci un gest de recunostinta pt fraierii astia care se uita in numar asa de mare la tine, sa te duci sa joci fotbal si la ei in tara (fie ca e vorba de china, japonia, sua).

Vezi toate comentariile (9)
Comentează