INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Ăsta ar fi fost șocul anului în fotbalul mare! Manchester City, la un pas de o dublă lovitură în fața marii rivale! Guardiola a spus tot

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 11:10

Azi, de la ora 19:30, Manchester City o întâlnește pe teren propriu pe Manchester United, rivala din oraș și ocupanta locului 2. Dacă va câștiga, formația gazdă va fi matematic campioană. 

Pep Guardiola a surprins înaintea meciului și a anunțat că în iarnă ar fi putut da o lovitură incredibilă marii rivale în perioada de mercato. Paul Pogba și Henrikh Mkhitarian ar fi putut juca acum pe celălalt stadion din Manchester. 

"Acum două luni, Mino Raiola mi i-a oferit pe Paul Pogba şi Henrikh Mkhitarian. Era interesat ca cei doi jucători să evolueze la noi.

Pogba este un jucător incredibil, un fotbalist de top. Am spus nu. Nu avem îndeajuns de mulţi bani pentru a-l transfera pe Paul Pogba pentru că este foarte scump", a declarat Pep Guardiola.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  08 Aprilie 2018, 10:54

Mourinho ia aratat lui Guardiola cine este nr 1....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează