INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - BAYERN MUNCHEN 2-10 (LA GENERAL)

Asta-i bună! După ce a fost umilită cu 10-2 de Bayern, Arsenal va juca din nou cu nemții » Reacția disperată a "tunarilor"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 17:34

Bayern Munchen a demolat-o pe Arsenal în "optimile" Ligii Campionilor, scor 10-2 la general, însă englezii și nemții au căzut de acord pentru o nouă partidă.

Cele două formații se vor întâlni într-o partidă amicală care se va disputa în China, pe 19 iulie 2017.

"Va fi o întâlnire foarte specială pentru fanii noștri chinezi. Acum vor putea vedea un joc de asemenea manieră.

Avem un număr impresionant de fani în China și cele două jocuri pe care urmează să le disputăm acolo în această vară vor conta foarte mult în politica noastră privind sezonul următor", a declarat Ivan Gazidis, directorul executiv al lui Arsenal.

Englezii au început să se distreze deja pe seama acestui eveniment, iar mai jos aveți una dintre imaginile în care au fost surprinși suporterii lui Arsenal în momentul în care au auzit că vor juca din nou cu Bayern.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează