INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - DEPORTIVO LA CORUNA 5-0

Asta solidaritate! După 5-0 cu Deportivo, Modrici l-a făcut pachet pe Rafa Benitez: "Uitați-vă și voi"

Gareth Bale a marcat 3 goluri contra lui Deportivo, foto: reuters
Gareth Bale a marcat 3 goluri contra lui Deportivo, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 09:01

Real Madrid a cîștigat fără probleme împotriva lui Deportivo, 5-0, la meciul de debut al antrenorului Zinedine Zidane. Galezul Gareth Bale a reușit un hattrick, completat de francezul Benzema cu o dublă (VIDEO AICI)

După meci, mijlocașul Luka Modrici a fost abordat de presa spaniolă, care a fost curioasă să afle cum se simte schimbarea de pe banca tehnică a madrilenilor. Croatul în vîrstă de 30 de ani nu s-a ascuns în ceea ce privește plecarea spaniolului Rafa Benitez.

"Vreau să îi mulțumesc pentru munca pe care a depus-o la Real, dar, sincer, schimbarea a fost foarte bună. Oricînd pierzi, trebuie să fii onest cu ce faci și, dacă ne uităm atent, sesizăm clar diferența dintre jocul acesta și restul jocurilor", a explicat Modrici pentru goal.com.

Benitez a părăsit Madridul după doar 7 luni din contract, mai multe articole din presa iberică vorbind despre o dispută cu liderii din vestiar. Realul se află pe locul 3 în La Liga, la două puncte distanță de liderul Barcelona și la o unitate de Atletico Madrid.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  10 Ianuarie 2016, 13:07

Din pacate jucatorii fac legea. L-au vrut plecat asa ca a plecat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează