INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Atac golănesc al lui Maradona: ”Dani Alves e un rahat. Un idiot, săracul de el!”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2017 12:03

Diego Maradona a replicat extrem de dur, după ce Dani Alves a declarat: ”nu-l pot compara niciodată cu Messi. Câte Baloane de Aur are Maradona? Și ce mândrie este să cucerești Cupa Mondială marcând un gol cu mâna?”.

Săptămîna trecută, brazilianul l-a criticat pe El Pibe de Oro într-un interviu la o televiziune braziliană. "Nu-l pot compara niciodată cu Messi. Ce mândrie este să cucerești Cupa Mondială marcând un gol cu mâna? Toată lumea vorbește despre «mâna lui Dumnezeu». Nu am nevoie de «mâna lui Dumnezeu»", a declarat fundașul dreapta al lui Juventus, întrebând: "Și câte Baloane de Aur are Maradona?".

"Din 28 de centrări, abia dă patru decente"

Invitat la canalul TyC Sport, Diego s-a aprins când i s-a cerut să comenteze cuvintele internaționalului auriverde și l-a jignit pe fundaș: " Dani Alves e un rahat, un idiot. El apare într-o zonă a terenului unde nu se joacă fotbal. Stă acolo doar ca să-i împingă mingea atacantului și nici de asta nu e bun. Adevărații laterali erau Cafu și Maicon. Din 28 de centrări, Alves abia dă patru decente, săracul de el", a răspuns Maradona furios: "Dacă mai continuăm discuția despre idiotul ăsta, mai bine plec!". 

"Mai bine i-ar întreba Dani Alves pe compatrioții lui brazilieni cine a fost cu adevărat Diego Maradona. Așa, s-ar limpezi și el. Întreabă câte Baloane de Aur a cucerit tata? Nu știa că acest trofeu nu era oferit pe vremea lui jucătorilor din afara Europei?"
Dalma Maradona, fiica mai mare a lui Diego

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
adwd
adwd  •  20 Iunie 2017, 17:34

maradona lua cocaina messi dracu stie ce ia de vomita

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  20 Iunie 2017, 17:02
Postat de Mircea Gabriel pe 20 Iunie 2017, 12:59

M-am saturat de astfel de discursuri. De infatuari si de "tu sti cine sunt eu"?. Tu trebuie sa fi un caracter...dar esti o miherie! Diego, nene! Esti un trisor si un maimutoi. Un om extrem de violent, un alcoolic, ***! Tot omul trebuie sa fie om! Mai apoi bani, avere, pozitie sociala. Daca nu esti om....esti un ero, un nimic! Aia e!

Fix de aceasi parere

1013850201981154
Mircea Gabriel  •  20 Iunie 2017, 13:00

Un zero! Scz..m-am grabit.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează