INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Atentat la Euro! ISIS plănuiește un asalt kamikaze pe 19 iulie, la Utrecht, în timpul turneului final de fotbal feminin!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 14 iulie 2017 10:16

Serviciul secret batav a descoperit un atac pus la cale de jihadiștii Statului Islamic, ținta fiind meciul Anglia - Scoția.

Alarmă în Olanda! Euro feminin începe duminică în Țara Lalelelor, și serviciul secret batav a detectat o amenințare teroristă la turneul final.

Un mesaj trimis pe un sistem intern codat folosit de partizanii Statului Islamic, care pregătea grupul Lone Wolves (lupii singuratici) pentru un atac kamikaze. Ținta fiind meciul Anglia - Scoția, programat miercuri, 19 iulie, ora 21:45, pe stadionul Galgenwaard din Utrecht.

Lângă acel mesaj, se aflau două fotografii ale arenei, planul tribunelor și o hartă rutieră. "Luăm această amenințare în serios", a declarat Lodewijk Hekking, ofițerul de presă al ministerului Securităţii şi Justiţiei.

Alerta teroristă a urcat la nivelul 4 în Olanda (maximum e 5), dar UEFA nu se gândește deocamdată să amâne partida: "Suntem permanent în contact cu autoritățile locale, care investighează cazul". 

2 asistentedin România vor arbitra la Europenele feminine: Petruța Iugulescu și Mihaela Țepușă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează