INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO

Atletico i-a făcut o ofertă lui Lyon pentru Lacazette. Cum a răspuns președintele clubului francez la propunerea facută

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 29 martie 2017 10:29

Atacantul echipei Olympique Lyon, Alexandre Lacazette, 25 de ani, ar putea ajunge din vară la Atletico Madrid.

Potrivit francezilor de la France Football, gruparea madrilenă i-a făcut inițial lui Lyon o ofertă în valoare de 60 de milioane de euro pentru serviciile internaționalului francez.

Președintele echipei din Hexagon, Jen-Michel Aulas, care este și proprietarul clubului, este dispus să îi dea drumul lui Lacazette la Atletico Madrid, doar dacă, pe lângă suma de bani promisă, Atletico îi va mai ceda și pe frații Lucas și Theo Hernandez.

Cei doi sunt văzuți de conducerea clubului francez drept jucători de mare perspectivă. Cu toate acestea, tranzacția este puțin probabilă, având în vedere că tehnicianul echipei spaniole, Diego Simeone îi consideră și el promițători.

În vârstă de 25 de ani, Lacazette este un produs al centrului de copii și juniori ai lui Olympique Lyon debutând la seniori pentru această în 2010. Acesta strâns 10 selecții în naționala Franței pentru care a marcat un gol.

Crescuți la Atletico Madrid, Theo și Lucas Hernandez nu au debutat încă la naționala de seniori a "Cocoșului Galic". Lucas (21 ani) a evoluat în 16 partide în acest sezon în toate competițiile pentru Atletico Madrid înscriind o singură dată, în timp ce fratele său, Lucas (19 ani) a bifat 28 de apariții reușind 4 pase de gol.

35 de partidea bifat în acest sezon Lacazette în toate competițiile reușind 29 de goluri și 4 assist-uri


http://www.foot01.com/equipe/ol/ol-un-nouvel-element-de-taille-pour-l-avenir-de-lacazette,242336
http://www.francefootball.fr/news/Mercato-l-atletico-de-madrid-drague-alexandre-lacazette-et-lyon-veut-en-profiter-pour-recuperer-les-freres-theo-et-lucas-hernandez/788688
http://www.tribalfootball.com/articles/lyon-want-hernandez-brothers-in-atletico-madrid-deal-for-lacazette-4174999
http://www.transfermarkt.com/alexandre-lacazette/profil/spieler/93720
http://www.transfermarkt.com/lucas-hernandez/profil/spieler/281963
http://www.transfermarkt.com/theo-hernandez/profil/spieler/339808

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează