INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

Atletico Madrid a pus ochii pe doi spanioli de la Arsenal

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 14:05

Plecarea lui Filipe Luis la Chelsea a lăsat campioana Spaniei descoperită în flancul stîng al apărării, însă madrilenii s-au gîndit la un posibil înlocuitor pentru brazilianul care a semnat cu Chelsea.

Gruparea de pe Vicente Calderon este interesată de Santi Cazorla şi Nacho Monreal, jucători care au mai fost coechipieri în Primera, la Malaga.

Fundaşul stînga nu a reuşit să se impună ca titular în faţa lui Kieran Gibbs, astfel că mutarea are şanse mari să se concretizeze. Arsenal ar putea să-i dea drumul şi lui Cazorla dacă va primi o ofertă avantajoasă, ţinînd cont şi de faptul că mijlocaşul ar putea pierde locul de titular după aducerea lui Alexis Sanchez şi revenirea lui Theo Walcott după accidentarea suferită în luna mai.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează