INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTĂRI

Au apărut primele informații privind accidentările lui Zlatan și Rojo » Cât ar urma să lipsească de pe teren

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 15:13

Manchester United a anunțat că jucătorii Zlatan Ibrahimovici (36 ani) și Marcos Rojo (27 ani) ar putea lipsi tot sezonul din cauza accidentărilor suferite joi, la meciul câștigat de Manchester United cu 2-1 în fața lui Anderlecht Bruxelles.

"Investigații detaliate ale accidentărilor suferite de Marcos Rojo și Zlatan Ibrahimovic în meciul cu Anderlecht din Europa League au confirmat leziuni semnificative ale ligamentelor genunchiului la ambii jucătorii care necesită consultări de specialitate, acestea urmând a fi făcute în zilele următoare. Timpul de recuperare completă poate fi estimat doar după ce se stabilește tratamentul, în urma consultărilor", se arată în comunicatul postat pe site-ul "diavolilor roșii".

Conform ESPN FC, Ibrahimovici ar putea fi indisponibil până în ianuarie 2018. Meciul de joi este posibil să fi fost ultimul pentru fostul internațional suedez la United. Acestuia îi expiră contractul în vară și este dorit în MLS de Los Angeles Galaxy care îi oferă un salariu anual de 5 milioane de lire sterline, scrie Sportsmail.

Pe lângă cei doi, Jose Mourinho nu va putea conta la meciul de astăzi cu Burnley pe Juan Mata, Chris Smalling, Phil Jones, James Wilson, toți fiind accidentați.

46 de meciuri a disputat Zlatan în acest sezon în toate competițiile reușind 28 goluri și 10 assist-uri

41 de partide a jucat Rojo în acest sezon în toate competițiile reușind un gol și o pasă de gol

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează