INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Au mai rămas două zile din perioada de mercato, dar Victor Valdes n-are echipă! » Portarul a dat-o în judecată pe AS Monaco :O

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 30 august 2014 18:52

Au mai rămas doar două zile din perioada de mercato, dar Victor Valdes nu şi-a găsit momentan echipă.

Portarul de 32 de ani s-a despărţit de FC Barcelona şi semnase un precontract cu AS Monaco, la care francezii au renunţat după ruptura de ligamente suferită de spaniol în luna aprilie.

Valdes s-a declarat dezamăgit de modul în care l-au tratat monegascii după accidentare şi a decis să-şi caute dreptatea în instantă. "Am făcut o plângere împotriva lui AS Monaco, vom vedea cum se va încheia", a spus Gines Carvajal, impresarul lui Valdes.

Fostul goalkeeper al Barcelonei poate semna cu orice formaţie şi după încheierea perioadei de mercato, fiind jucător liber de contract. Însă, loturile echipelor importante au fost deja conturate pînă la această dată. Agentul lui Valdes a dat asigurări că îi va găsi un contract bun portarului catalan. "Puteţi să fiţi siguri că îl veţi vedea pe Victor la o echipă mare până la finalul acestui an", a adăugat impresarul jucătorului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
americanu197
americanu197  •  30 August 2014, 19:25

pffoaa si steaua la luat pe arla :D

valah_basist
valah_basist  •  30 August 2014, 19:02

Moti e mai bun ca asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează